Emma: Heeej! :D

Hejsan! :D hejna var ett tag sen! ;) haha.. jag vaknade då nyss och de har varit sååå skönt att sova! =) igår var jag hos liza och de var jätte mysogt vi hade nå tjejkväll.. :p jodu menmen. :D jag återkommer idag! :D

Moa: 3 år

Jag befinner mig för tillfället hos mina kusiner för att fira min yngsta kusin Olivia som idag blir 3 hela år. Tänk vad tiden går snabbt. Det känns som att det var igår som hon föddes.

Vi kollade på filmen Hotel Rwanda idag på skolan. Vilken sjukt bra film. Här sitter man och klagar över dåligt väder och att skolmaten är piss medans 1 miljon människor sköts och torterades till döds under 3 månaders tid. 1 miljon människor.. Under 6 års tid så dog 6 miljoner judar! Men i Rwanda dog 1 miljon på tre månader. Fy, bara tanken på att dessa två otroligt hemska folkmord har ägt rum får min att må illa. Folkmordet i Rwanda var inte alls länge sedan. Det var faktist bara 14 år sedan. Så Hotel Rwanda är en film som jag kan rekomendera! Den lämnar nog ingen rörd!


Nu ska jag bege mig till till köket för att skära upp mig en bit av min mosters berömda tårta. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

När livet känns som jobbigast så får man tänka att det finns alltid dom som har det värre!



/M.

Emma : Hejhej! :D

Hallå! Ännu en dag idag. :) Igår kväll när jag ska sätta mig och äta lite mat märkte jag att marken var täkt av snö IGEN.. De kändes tråkigt, för nu är jag less vintern. :P Vi fick ju som vår men nu är vintern tillbaka. Nu sitter jag och väntar på att vädret ska komma upp så att jag kan se om de kanske blir nå bra väder i veckan.. Å jag som såg fram i mot att börja använda mina pumps och börja köra min moppe snart! ;) haha Menmen idag stack jag ner på stan och köpte ett par skor. =) efter de drog jag till min syrra och bara mös på med henne. hon är dock sjuk så att jag höll mig på avstånd. ;D sen kom mamma och hämtade mig och sen stack vi hem till oss. pappa svängde också förbi hos syrran och tog med henne och hennes katt. :D Så nu sitter hela familjen samlad och kollar tv. :) Men men nu ska jag dra mig vidare och göra någon nytta i mitt såkallade liv! ;) haha


(kan ej lägga in en bild av vissa skäl)

Moa: 1000 minnen

Jag har nyss gjort tavlor med gamla kort. Det är helt sjukt hur mycket man kommer ihåg. Det är otroligt roligt. Jag ska lägga in resultatet när jag är klar, men jag har en bit kvar. Jag ska be mamma hjälpa mig så att det går fortare.

Dagen spenderade jag med Emma & Linnea. Vi for inte till stan för att Linnea orkade inte pallra sitt lata arsle till stan, så vi gick till Emma istället. Men det duger ju det med. Vi åt lite nudlar och kollade tv. Sen kom pappa och hämta mig. Sen var det middag och efter det så började jag med tavlorna.

Nu ska jag gå och se på tv med mamma och pappa. Men ni får ha en underbar fortsättning på denna kväll.

Puss/ M.


Emma: Tupplur och mat!

Hejsan! Linnea for hemför ett tag sen, men innan de så tog vi oss en tupplur, och de var sååå skönt! :D Sen så käkade vi lite sen stack hon. :D Men just nu sitter jag och kollar på nytt läge men mammsen och pappsen. ;D haha de var inte så vidare bra. Kanske någon av er som har sett de. Vad tycker ni om programmet då? :D I morron blir de att fara ner på stan och köpa mig ett par skor. Skit bra! ;) haha. Men just nu är de sååå mkt jag vill köpa, för nu börjar vår/sommar kläderna komma! ;> haha men men har man inte pengarna så har man inte! ;D haha
(kunde tyvär inte he in en bild just nu kommer kanske senare)

Linnea: snyggaste grabbarna;)

Vi orkade inte dra in till stan, eller jag övertalade dom att vi inte skulle fara. emma får köpa sina skor imorgon :)
skolan sög & vi har fys på idrotten men lat som man är så har man "mensvärk" HAHA!

image59image60image61
Linnea Emma Moa

Moa: Kloning

Nu sitter jag på våran "underbara" skola för att skriva ett Biologi arbete. Det blir nog att jag ska skriva om Kloning, eller är det någon annan som har nått förslag?

Idag blir det stan med mina kompanjoner Emma och Linnea. Emma ska in på Din Sko och köpa sig ett par skor. Så jag ska ta tillfället i akt och kolla efter ett par svarta tygskor. Jag måste hitta mig ett par. Någon som kan tipsa om vars jag kan hitta ett par svarta tygskor?



image58

Emma : Bikini!

Hejsan jag tänkte höra om någon visste vars de kan finnas en leoparsfärgad bikini!? :D Jag är på spaning efter en sån! Spela ingen roll hur den ser ut jag kan jag kolla och godkänna sen! ;) haha nä skoja men ge gärna tips om vart jag kan hitta en sån bikini! :) Pöss

Emma: Skola.. ;D

Hejhopp sitter här nu på rönne engelskan! :D Vi sitter och diggar nordman och sitter på datorn åså! :D  haha jaja efter de här, eller om typ exakt 8 minuter har vi lunch!! NAJS! ;) Fiskpinnar blir de till lunch! :D Fyfan vad gott! :D
Jag vill jätte gärna ha dom hära skorna!


image53
Wedins - lackpumps 499 :-

Emma : Sov gott! :D

Hallå! nu ska jag lägga mig och kolla lite vänner sen så kommer john blund in till min lilla håla!:D Hoppas ni har haft en underbar dag. :D Natti natt. :)

Linnea: ÖGONORGASM!

själv så tycker jag att denna klänning som jag hittade i kenzas blogg är SÅÅÅ FIN!
men det tycker inte mina "kära" kompanjoner emma & moa som bara asflabbade när dom såg den.
äsch, dom kan ta sig i rumpan för den är FIN :)

148935-4143

Linnea: Lisas rosettkollektion!

Lisa är en söt vän till mig som gör som sötaste rosettsmyckena, KOLLA IN DOM :)
har inte beställt något ännu! men det kommer, det kommer.

Emma: Söndag ;>

Hallåå! :D Söndag idag som betyder one three hill och LA ink! :D Najs! ;D hah men men. idag så vaknade jag och Linnea och såg att de var sol ute så vi flög upp ur sängen och tänkte att vi drar på stan för då fick vi ju ha våra brillor på oss! ;) Men de slutade med att vi satt på sunes istället för att gå på stan! ;D haha aja sen kom moa hit å då färgade jag håret på henne, och resultatet blev riktigt bra! =) jaja jag har då nyss ätit, och de var super gott! :D jaja, nu ska jag kolla på fear factor USA! :D








Bye! :D

Linnea: Emma ska dansa indisk dans!


& lite egyptisk!

Moa: Vårkänslor

Morgonen började med att jag fick ett sms av Caisa som undrade om jag kunde pallra mig till stallet så hon kunde rida med dig. Så det var bara att stiga upp, för jag ville inte rida själv. Så vi for ut på en  lång och härlig tur! Underbart varmt och soligt.

Gårdagen blev mycket lyckad. Det blev lite Thaimat på Thaigarden och sen förflyttade vi oss till Ica Kvantum för att köpa lite go' saker.. & Franks såklart <3 Sen bar det av till Sophie där vi mös på hela kvällen.. Så tack till mina underbara vänner för ännu en lyckad kväll :-)

Nu ska mamma snart få köra mig till Kvantum för jag ska köpa hårfärg så ska Emma och Linnea få fixa min utväxt.
Men ni får ha en bra dag, för det ska jag!

/ M.


image50






piiiiiictuuuurezzzzzz

image47
image48
hejdå!:)

Linnea: GOD MORGON!!!!!

nu är jag & emmsan vakna :D har inte sovit speciellt skönt med tanke på att emma tar stor plats som fan, så man får ligga intryckt mot väggen, ingen hit precis! haha.
vi hade tänkt att dra in till stan BARA för att de är sol ute & vi får ha på oss solbrillor & skapa lite sommarkänsla. men icke de, då ska soljäveln gå i moln. tack.... men vi får gå & köpa lite franks & godis å grejer :)
nej, ni! nu ska vi göra oss liiiiite fina iallafall så man inte ser ut som ett hej kom & hjälp mig

här är en sjukt gammal bild på emma, hon ser ut som ett spöke:P

image46

Emma & Linnea : Gonatt! :D

Hallåå igen! :D Nu har vi tänkt att sova. :D Gonatt med er alla! :D Sov så göllat å dröm om typ.. Kaniner! :D


image45

Emma                                              Liza &                                           Linnéa
 - Sommaren 05! ;)


Emma & Linnea : Friends/Vänner! :D

Hejhopp! Nu sitter jag och linnea hära vid datorn och bara tar de lungt. :D Vi har varit hos Sophie ikväll och myst på. Åsså har vi även varit på thai garden och käkat, men inte alla av oss. :D Det var en mysig kväll! :D Men Vi tänkte snart dra oss vidare till sängen för att kolla vänner! :D Fyfan vad kul de är! Jag( Emma) och syrran min köpte alla 10 säsonger till mamma och pappa på julafton! Bra present tips! :D men min(emma) pappa fyller år snart så har någon nå bra present tips att ge mig? De skulle skulle vara jätte bra! Men nu ska vi se vänner. =D Puss och kram!

Allihop: VÄÄÄRLDENS snyggaste pose! ;)

image44
Sophie Johansson Piteå!!!

Allihopa: Tjejkväll hos soppe!

nu sitter vi hos sophie, denna vackra tjej där nere på bilden :) emma & moa har käkat på thai garden men jag nöjde mig med en pizza hos min moster, kebabpizza till och med! vi gör inte speciellt mycket, men nu ska vi gå ned & umgås med gänget där nere.
vi ska även börja med dagens outfit, vi kommer nog inte lägga ut de varje dag men nångång iallfall!
ha de kung / LIIIIIMOOOOEEEEMMM!!1



image42

Linnea: Sommmmmmmar

image39

image40

image41

ge mig sommar
jag är den blonda typen, dock så är jag brunett nu!:P

Emma : Gooood morgon! ;D

Hejhopp! :D Nu har jag vaknat, men de har varit såå skönt att sova! :D menmen. :) ikväll blir de tjejkväll med brudarna! ;) haha de ska bli riktigt kul!:D Vi ska typ käka mat på thai... :O äckligt värre men man får väl ställa upp för laget! ;) haha så de blir nog att sitta å äta friterad kyckling med pommes frites! ;) haha Nemen nu ska jag gå coh göra mig klar och göra mig klar och kanske sväga ner på stan ett tag. :) Vi hörs sen!  :)

 
Haha.. Gammal bild på vi tre! ;>

Moa: Go'natt

Nu styr jag kosan mot sänge! Så tänkte bara kika in här först för att säga go'natt :-)

Så go'natt bloggen, vi hörs imorgon!

/ M.

Moa: Att sjunka till en låg nivå!

Som mina vänner redan har nämt så har vi varit på stan, så jag ska inte tjata ut det.. Men det var trevligt!

Som Emma sa så hade vi Engelska Nationella idag och man hörde inte ett ord som gubben på bandet sa, så vi får se hur det går.

Jag läste på Aftonbladet att kvinnor nu ska få bara topless i badhus. Detta är det sjukaste jag någonsin har hört, hade det varit män som hade sagt att dom skulle bada utan kallingar så hade det blivit ett jävla liv i luckan. Då hade det varit olämpligt och dom hade blivit stämplade  som "peddon". Visst, jämställhet är viktigt men hur lågt får man sjunka. Dom gör ju för fan bara bort sig. Det finns många sätt som vi kan göra för att få  saker &  ting bättre, men jag måste säga att detta är inget bra alternativ. Nej tjejer, nu får det bli skärpning.  Vi ska visa att vi kan göra saker & ting utan att sjunka till en låg nivå!

 Jag fick ett tips av Jonna att Moods ultrablond är super bra, så jag ska testa den imorgon då jag ska fixa min utväxt! Tack för tipset Jonna! :-)

Imorgon blir det tjejkväll med alla underbara vänner.. Lägger in bilder på Söndag!

Ikväll blir en lugn kväll för jag har nämligen utsläpp på stallet imorgon. Så ikväll blir det ansiktsmask och hårinpackning. Det blir helt enkelt en Moa kväll, det kan vara skönt. Ibland orkar man inte fara någonstans! Så jag tyckte att det skulle passa bra med en Moa kväll eftersom jag ska gå och lägga mig i tid så jag orkar upp imorgon!
Men vi får ha en trevlig Fredagkväll allihopa!

/ M.



Emma : Evanescence!

Jag har tappat bort BÅDA mina evanescence skivor! :O Så jag måste fixa nya.. :p haha men de är då tur att jag har dom på datorn så jag kan sitta och lyssna på dom! :) Som ni då kanske förstår är det min favvogrupp som jag har haft som "idol" sen jag gick i 3an! :D Otroligt bra grupp ni borde lyssna på dom! =D Mina kära vänner Linnea och Moa är dock inte lika förtjust av Evanescence.. haha ;D men vi har väldigt olik musiksmak! :D eller helt ärligt är vi för de mesta olika i allt.. förutom humorn! ;D haha. :D Jaja tjing :)

Evanescence - The open door


Evanescence - Fallen


Evanescence - Anywhere but home


Evanescence - Origin

( Har bara två av skivorna,. Eller just nu har jag ingen. ;> )

Emma: Skola, stan med Linnea och Moa och handling med mamma! :D

Halloj! :)
Har just kommit hem från kvantum med mamma. :) jag fick hon att köpa hem riktigt goda saker som man kan mumsa på i helgen. ;) Har då haft nationella i skolan idag. =) man hörde jävlat åssit på hörgrejset.. :P menmen, sen så drog jag moa och linnea på san. Vi åt, gick på nån affär åså sen stack vi hem! :D Ikväll bär de av till Emelies syrra där vi ska mysa på några folk, de ska väl bli kul. :) och i morron blir de nog tjejkväll! :D Myigt mysigt. =) Aja nu ska jag dra mig vidare i huset och leta efter nå godis. ;> Hade gött!

Linnea: Emma är mike i vänner



har ni sett det hära avsnittet i vänner när pheobes pojkvän mike
ska spela piano i luften, HAHA! emma ska härma honom.



HAHAH här är den! kolla på 01.40 typ HAHAHA

Linnea: Skolan & Stan

är nu hemma från stan med moa & emma. vi orkade knappt gå, vi käkade sen drog vi hem typ :)
har även haft nationella i engelska idag, alla vi tre plus alla andra nior i sverige! fysjutton vad svår hörförståelsen var, man tappade bort sig. hoppas att jag klarar det iallafall.

förövrigt så är det riktigt tråkigt väder idag! -.- som alltid, hatar aprilvädret!

image29
här är då vi på melodifestivalen i kalla kiruna!

Emma : Sussilull! ;)

Hejhej. Måste säga de jag med, tack för alla kommentarer! :) Hoppas ni gillar våran blogg. :) Jag ska i alla fall gå och gör mig klar för sängs! :) Har nationella i morron.. :( Så man får ju försöka sova så mkt som möjligt.. :) Ni får önska mig lycka till. ;> Sov så gott allihopa! =) / E

Linnea: Godnatt :)

tack för alla fina kommentarer idag! vi blir så glada, & att så många har hittat hit.
nu tycker jag att ni ska hjälpa oss litegrann, vad vill ni läsa om, vad tycker ni är roligast?
vi vill ju att ni ska tycka det är roligt att läsa såklart.

nej, nu ska jag ta & sova :) har nationella prov i engelska imorgon, 3 timmar. & hur tusan ska vi kunna sitta still i 3 timmar. usch, jag som knappt kan hålla käft när man ser en film.
men sleeeeep well gott folk. somsagt, TACK FÖR ALLA KOMMENTARER!

faktist så har vi tänkt att ha en liten tävling snart, vi vet inte när! blir inga stora priser direkt.

Linnea: Beck

ska gå & kolla lite beck med mammsen :) vet inte vilken det är dock!

vilken är eran favorit av alla beckfilmerna?

Emma: Musik! :)

Hallå! :D Jag sitter nu här och diggar musik,. ;) Jag funderar även på att ringa Moa. :D Linnea dumpa mig just i telefonen pågrund av att hon skulle damsuga.. ;> Haha. Jag har då beställt kanylerna nu så snart blir de av att göra hål i kinderna! :D Aja, nu ska jag gå och duscha sen ska jag måla naglarna och städa mitt rum lite gran. :) Men vi hörs! :D Puss/ E

Moa: Promenad & sjuk Emma

Jag och Linnea kom nyss till Emma efter en lång och härlig promenad. Jag känner att det är dax at jag börjar röra på mig, för snart åker moppen fram och då blir det inte mycket motion vill jag meddela.

Skoldagen gick bra, och det gjorde faktist min och Isabelles redovisning med. Sen satte jag mig i datasalen på engelskan och spelade winterbells. Sen fick vi sluta lite tidigare eftersom datasalen bombaderades av ett gäng 7:or. Nu är jag sjukt less på skolan, men det är bara 42 uppstigningar kvar till examen! Det känns underbart!

Kollade in vädrat på Aftonbladet, dom lovade regn och grått väder här i den gamla piteå hålan imorgon.. Igen! jag börjar bli lite less på detta gråa väder! Vart tog värmen vägen? Jag och Emma som hade hoppats på att ha pumps imorgon, men vi får tydligen vänta med det.. Trots det faktum att mina fötter kommer att frysa sönder så blir det nog att dra på sig ett par pumps ändå. Så imorgon blir det en bild på dagens outfit.

Finns det någon som har nått bra tips på ett bra blekningsmedel? Varje gång jag ska bleka utväxten så blir det gult, trots att jag använder pärlblond efteråt.. Har någon nått bra tips?

Nu ska vi gå och fixa nå nudlar för att ätta hungern , för man får inte någon normal kost under larssons tak :-) Nej, jag skojade bara.. Man får faktist mackor ibland!

Juste, snart ska vi fixa en tävlig, så håll era ögon öppna :-)


Kram / M.

Linnea & Emma: Nordman






image28

HAHAHAHAHAHAHA, ni som inte vet varför vi har allt detta tjat om nordman är för att moa drömde om att emma & nordman hade sex efter melodifestivalen! HAHAHAHAHA

Linnea: skolan

nu sitter både jag & moa på rönnenegelskan! haha, inte nice.
men de är slappaste lektionen för vi kan typ göra var vi vill!:)
sen så ser jag nu att ola kommer till kiruna festivalen, SWEEEET! emma är hemma & är sjuk den stackaren. tror dock jag & moa ska prommenera hem till henne efter skolan & få liv i henne!

sen så vill jag bara säga att det är jaaaag linnea som svarar på alla kommentarer & kommentarar era bloggar! tänkte bara så att ni vet det :)

Emma: Piercing :D

Hejsan! kom på att jag sa ju att jag skulle visa en bild på hur de kommer att de ut när jag tar hål i kinderna! :)

image24
Så här kommer de se ut! :D Fast jag ska inte ha hål där i läppen som hon har. :) Jag hoppas de blir bra. jag ska lägga upp bilder sen när jag själv har gjort de! :D Puss

Emma: GODMORGON!

Tjenis, nu är jag vaken! =) Jag är sjuk så jag är hemma från skolan.. Men de har varit så skönt att sova ut! :) Aja idag måste jag skriva klart en redovisning som jag har i morron.. :O Så de blir mkt skriva och mkt plugga så jag kan de. =) Men men sånt man bara måste göra, tyvär! :P Jaja, nu ska jag gå och göra mig lite mat, men jag kommer tillbaka sen igen. :) PUSS & KRAM =D


Haha jag på nyår! ;P

Linnea: HEEJDÅ!

nu drar jag till skolan :( PUSS

Linnea: Värt att kolla på!


ni har säkert aldrg hört denna låt.
men ni MÅSTE höra den,
såååååå fin!:')

Linnea: Godmorgon!

Godmorgon :) gode nice med sovmorgon idag, till halv 11! och ännu gladare blev jag när roger sa "och nu spelar vi lite ola - love in stereo". det lilla kunde göra min morgon, för jag är sjukt trött!
skidor på idrotten idag är väl inte allt för uppskattat, men snart är snön borta i äckliga piteå!

hoppas ni får en bra dag, puss

Linnea: Sandalerna med stort S

image22
jag gillar dom, tror dom kostade runt 300 kr,
från ellos! :)

Linnea: GIVE ME LOOOOVE IN STEREOO!

puss på all bra musik! först å främst, puss på ola :* han är grym!
& måste säga att ni ska inte ha så mycket fördommar om honom.
alla underbara minnen alltså, THAAANK YOU!
emma, du får säga vad du vill ;) men nu publicerar jag detta inlägg.
du får göra ett inlägg om nordman senare ;)
image21

Linnea: BENKE!!!

image20
rawr! han är sååå snygg.
ni känner säkert igen honom, so you think you can dance?
bounce? yes, fredrik rydman eller rydberg.
är inte säker. MEN SNYGG ÄR HAN!

Linnea: Living the dream

WOOOOOOOOOOHOOOOOOOO!!!

haha, var bara tvungen att skriva det!

Linnea: Tack!

tack för alla fina kommentarer, vårat mål är att komma med på mest aktiva, men hur sjutton lyckas man med det?:O har ni några tips?
isåfall får ni gärna tipsa oss.

förövrigt så skorna som emma bloggade om, DOM ÄR SJUKT SNYGGA! hehehehe.
wedins har finfina skor iår!

Emma : Vill ha dom här skorna!

Hejhej. :) Jag hittade ett par aaasheta skor idag som jag är såå sugen på att köpa! Men de är väl alltid några skor jag vill ha. ;) Jag har nånting för skor! jag ska försöka fixa pengar så jag kan köpa dom! För at jag har slut pågrund av att jag har köpt kanyler för jag ska göra hål i kinderna. =) Jag ska lägga upp en bild sen så får ni se hur de kommer att se ut. =)

image19 Wedins, sandalett 399 :-

Visst är skorna helt OTROLIGT snygga! =D Jag måste bara ha dom. Så snygg att ha ett par jeans och något gulligt linne till! :D

Moa: Tråkiga vår väder :/

Vad hände med solen? Aftonbladet som lovade sol idag, men inte det.. Det har bara varit dimma och kallt! Jag som hade hoppats på att vi skulle gå mot varmare tider, men det kommer väl :-)

Någon mer än jag som är less på detta urbota tråkiga väder?

Känner mig lite less på Piteå hålan, nu vill jag till värmen och slippa detta nordiska klimat. Två veckor i solen skulle inte sitta helt fel! Grekland, Spanien eller varför inte Thailand?

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, det kommer inte att gå speciellt bra på min redovisning i morgon annars. Men ni får ha det så bra.. Och det är kul att så många har hittat hit till våran blogg :-)


Puss & Kram, vi ses på stan! / M.


Linnea: Örhängen

image18
mina sööööööööööta örhängen från hm :)
20 kr tror jag dom kostade! :D

Sverige pussas & kramas

image17
ska ni också se sverige pussas & kramas ikväll, på 5an 21.55?
med snyggingen björn gustafsson, som jag & moa har en seeecret crush i,
emma har ju nordman ;)

Linnea: Melodifestivalen i kiruna!

Jag fick massa flashbacks nu!
jag måste ladda upp några bilder där vi alla tre befann oss, Jag & Moa hejade såklart på Ola,
& emma tror ja hejade på Therese, eller kanske nordman;) HAHAHAH! nej, inte nordman. FÖRLÅT EMMA!!!

varför jag just tog nordman var för att moa drömde att emma hade sex med honom! RAWWWRR!!

image15
äh, det segar. laddar bara upp en bild :)
På emma & moa! snyggingar

Linnea: Klänning ifrån Ellos

image16

99 kr på ellos :)
vilken färg gillar du bäst?

Emma

Hej igen. :D satte mig här vid datorn ett tag till för de fanns inte mycket annat att göra. :) Jag tänkte att jag skulle visa kläderna jag beställde från halens för ett tag sen. Dom har riktigt bra priser!

T-shirt 149.90 :-
Brooker blus 149.90 :-
Brooker stretchjeans 299 :-

Jaja, nu ska jag gå igen, mamma kommer snart så då blir de att käka! :D Hade, puss och kram. =)

Emma

Hallåhallå! :) Jag sitter just nu och kollar vänner, eller ska man kalle de friends! ;D Jag for hem från skolan idag för att jag kände mig förkyld åså, men sen när jag kom hem visade sig att jag hade 38.4 graders feber.. :P Så de blir nog att stanna hemma i morron också.. Menmen,  jag tänkte visa ett jätte snyggt linne jag hittade på gina tricot i veckan.

image8
199 kr på Gina tricot

Moa: Förberedelser

Nu sitter jag här och förbereder mig för min so redovisning som jag och Isabelle har imorgon. Man ska dock bara prata ca 5 min var, så det är ju inte så mycket, men jag kan det inte ännu så då är det värre.

Skoldagen var rätt dryg, jobbade pmed fria val som vanligt på onsdagar men sen kom dom från försvaret så vi fick gå över 30 min.. Men så är livet, vi får ju tillbaka det på Fredag. Jag Emma och Emelie har även gjort bort muntliga  matte nationella och det var inte alls svårt. Men nu måste jag faktist plugga..

P & K

Linnea: 13 grader

Inte illa, inte illa :)
Ska nog gå ut med nicke, en långprommis. see you !


Linnea: Godmorgon!

godmorgon.. eller något!
vaknade för ett tag sen. idag är man sjuk, eller jag har lite ont i magen. eller, okejdå! jag har prov idag som jag inte har pluggat till! ops. får göra det imorgon!
skriver mer senare, puss :)

Moa: Rosita tube tunic

Jag vet att jag skulle bege mig till sängen, men det blev ändrade planer.

Tänkte lägga upp en bild på mitt senaste inköp: Rosita tube tunic 199:- på Gina Tricot.

image13
Detta kommer att bli en höjadare till sommaren, speciellt med mina svarta lackpumps från ellos.
Svarta Lackpumps 99:- På Ellos.se


Linnea: 1 april

dagen med stort D, älskar denna dag. fast jag blir lurad lika mycket som jag lurar folk! haha.
har någon blivit lurad idag?

Linnea: Nya glajjor

image12
jag har även inhandlat mig ett par nya solbrillor, ray ban-kopia. dom ser inte riktigt ut sådära, men dom är assnygga, 49kr på guldfynd av alla ställen!

Moa: Godagens bloggen!

Tjenna! Jag är då Moa, en av skaparna av denna nya och otroligt fräcsha blogg ;-)  Jag har igenteligen ingenting intressant att tillföra men jag tänkte bara kika in och säga hej. Jag ska skriva ett längre inlägg imorgon. Nu kallar john blund så jag ska styra kosan mot sängen.

Puss & Kram, vi ses på stan!


Linnea & Emmas dag!

började med att vi sjukanmälde oss & for in till stan, var sjukt trötta men det var bara att börja gå. efter några om & men kom vi fram, hahaha! drog till sunes & åt en stripsmeny, fett gott :) gick runt lite, & sen fick vi GÅ hem till emma, sista vägen är alltid jobbigast.
när vi kommer fram ser vi lite tv, & sedan somnade vi på soffa & sov till halv 8. SÅ SKÖNT!


nu väntar vi bara på att moa ska ta sig in på msn så ska hon få skriva ett inlägg!

Linnea

Helloooooo :)
orkar inte fixa bloggen nå mera! vill någon snäll själ där ute fixa den åt oss?(a)
iallafall, hahaha. våran header visar då våra personligheter 8) neeerå. men! borde våran bild där på sidan, det är så vi ser ut nu :) headerbilderna är tagna i sommar på pdol!

vi ska försöka uppdatera så ofta som vi bara kan! puss

Emma! :D

Halloj! Emma här nu! Vi har ju då gjort en blogg jag Linnea och Moa. :) Hoppas att ni kommer gilla att läsa våra inlägg! :) Jag ska hoppa in i duschen nu så jag hinner inte skriva nå mer, men jag skriver imorron istället! :D Hade Puss

RSS 2.0